Dé 4 kernwaarden van High Performers en High Achievers!

Dé 4 kernwaarden van High Performers en High Achievers!hey houd hier de is een reden in de wereld won high-performance echte hij vormen zijn er en heeft er mee te maken dat high-performance beschikken over minimaal vier belangrijke eigenschappen en e deze eigenschappen beheerst kun je daadwerkelijk meer bereiken je leven kun je een betere partner zijn kun je een betere gezondheid hebben kun je een betere carrière hebben of bedrijf simpelweg gezegd als je gewoon meer in je leven wil bereiken als je meer uit je leven halen als je dat werkelijk je waren potentie performance in leven wil bereiken dan is het belangrijk dat je weet welke vier eigenschappen zijn en vandaag ga ik het met je hebben over die vier eigenschappen kan je zeggen deze vier eigenschappen die ik met jou ga deze zijn niet belangrijk enkel voor alle high performance maar ook persoonlijk 6 heel belangrijk voor mezelf dame luxe graag en die verdelen of continu meneer mensen aan het trainen bent tijdens mijn een de p6 is het groepscoaching sessies het merk altijd hoeveel mensen hier hebben en het heelal gereden als mens zijn we zijn ons vaak niet bewust van onze kernwaardes of als mensen daar niet bewust van het type persoon dat we willen zijn we zeggen vaak wel ik wil dit doel bereiken in mijn leven of dit is voor mij belangrijk maar weet je nooit hoe het toepast in de praktijk en ik weet het omdat ik het zelf ook tegen haar ik enkele jaren geleden wanneer terug nog niet veel niet in persoonlijke ontwikkeling wat ik wel heel goed bezig als ondernemer en je producten als ondernemen om de dingen te doen die moest doen zoals wij gaan mijn bedrijf en wij voor klanten en daarna het nummer relaties hebben familie en probeer het allemaal op een manier te doen we bij het goed aanvoelde met die altijd op een manier van aanvoelende was nooit op een manier van richting ik heb nooit van mezelf duidelijk een beetje als ik het hebben over de beste versie van mezelf als ik het heb over het zijn van een goede partner of als we het hebben over het zijn van een de ondernemer ik heb nooit echt voel mezelf richtlijn eigenschappen of kernwaardes dus hierdoor was de ene week aanrecht een topweek en wat ik lik gaan ondernemen was echt mijn ding aan het doen en voel ik me goed en de week erop had hij bijvoorbeeld een weet dat ik me minder legde goed voelde en ik ging af graag voor mijn pen je hoe kan er nou eigenlijk kan zorgen dat het beeld in de zorg van roller coaster komt waarbij de ene maand heb ik tot ondernemings maand en voed me helemaal geweldig en er volgende maand hebben nog steeds het op onderneming ze maand maar voel ik me toch minder goed dus ik was aan het kijken van wat is daar de reden van en wat is de reden dat ik in die ronde koos en zus of wat is de reden dat het niet voldoening heb in mijn leven en ik had alles te maken met deze vier eigenschappen die noemt jou ga delen als dinges is namelijk zo we hebben allemaal eigenschappen en vinden of persoon allemaal belangrijk om misschien wel een goede partner te zijn of voor goede gezondheid hebben al voor goede ondernemer te zijn er juist wel een goede medewerken maar enkel zeggen het zijn van een goed persoon is niet duidelijk vos om misschien betekent een goed persoon of voor jou dat je van jezelf weet dat je comitis wil zijn hier leven overzees voor jezelf dat je in inspirerend persoon voor zijn maar als dagen zijn dat je niet inspirerend bent of wanneer je niet committed bent dan heb je een gevoel dat je niets voor complete voldoening hebt geen leven waarbij je gaat af gaat jonge wat doe ik nou eigenlijk anders dan wat je eigenlijk anders doet is dat je niet leeft volgens je eigenschappen volgens je kernwaardes en door niet te leven volgens je kernwaardes en de weten praktijk ga je een gevoel hebben dat je niet voldoende er vol voor een voldaan gevoel lijkt sorry is niet een voldaan gevoel tijd en de bij mij werd het pas duidelijk toen ik mij hebben hem zelf mij dat bewustzijn aan te creëren als want ik was me ook kust van de eigenschappen die voor mezelf belangrijk waren en daarom had hij daar met mijn minder goed voelde omdat ik diep van binnen wist op persoon niveaus zijn maar nooit in het praktijk uitvoerde of nooit gezegd vaak niet uitvoeren waardoor ik mijn niet lekker voelde totdat ik de zus van hey maar wat ik nodig heb zijn kernwaardes en leven volgens de kernwaardes en sinds die dag toen ik zie leven volgens de kern waar het toe ik was had ik meer beleven soepel had ik een voldaan gevoel en cycle simpel pot kijken als jij zegt tegen jezelf weet je ik wil inspireren persoon zou hebben we gedisciplineerd persoon zijn maar je handelt ze niet na toch voel je niet fijn tijdje voldoening in je leven maar ja zoals ik al zei heel veel mensen hebben de bewustzijn die buien en daarom daarom daarom daarom ga ik je vandaag precies vertellen wat zijn olivier belangrijke eigenschappen van high-performance dat zijn en die vier eigenschappen van die mensen die meer onze relatie halen van de mensen die meer uit bedrijf vader van de mensen die een betere gezondheid hebben en zijn de vier en die wil ik nu heel graag met je delen en zoals ik al zei belangrijk na een delen vandaag van deze vier kernwaardes is het belangrijk dat je gaan integreren in je leven en dat je het ziet als richtlijnen hoe de beste versie van jouzelf en hij ziet en kunnen deze vier kernwaarden zijn een andere kernwaardes maar vanuit de high performance is met mij zijn dit echt wel de vier belangrijkste eigenschappen de kernwaardes diesels hebben als nike performance is commitment commitment in een leven is het hele blijken als jij vanaf vandaag zoiets heb een beetje je moet nu echt verandering komen mijn leven ik moet nu meer gaan sporten ik moet nu min afgeleid zijn een serieuze ge ondernemen ik moet nu meer tijd rondbrengen ook steden aan uw partner of met kinderen wat het ook is alles begint bij het goede moment want laten we eerlijk zijn heel veel mensen hele mooie falen maar ze komen nooit tot actie ik ga het enkele jaren geleden mooie vale mijn kop vrijwel nooit het actie totdat ik nu weet als ik verder wil komen mijn leven dan is het belangrijk dat ik kom met het was dat ik me houdt aan de afspraken dus daarom commitment is een hele hele hele belangrijke als jij verder wil komen in je leven zul je commitment boots hebben zul je met jezelf de afspraken moeten nakomen er zal gezegd deze week ga ik twee artikelen schrijven dan ga je video opnemen dan deze week ga ik twee artikelen op nemen in de video en het klinkt zo eenvoudig maar kijk eens terug naar laatste week kijk eens terug naar laatste week herkennen werker alle dingen gedaan die hebt de planning had of niet ik denk dat de kans groot is dat je niet alles hebt gedaan en dat betekend dat het belangrijk is om voor je zelf de kernwaarden in kaart te brengen en commitment document een mobiele telefoon te zetten dat om 10 uur 's ochtends gaat geen melding af en zaten commitment ik moet ik moet het persoon-zijn wijzen wij zelf te checken hey wat ben ik in daar nu welkom met het toen ik dit dingen die ik zou moeten doen dit dit dit simpele ding dat zo simpel klinkt had een enorme impact op mijn leven wat ik merkte dat ik wou heel graag video's maakt zoals deze of ik wel graag de podcast maken ligt met haar het vierde video volg podcast voor een luistert maar ik wil veel doen alleen ik was niet al te tikken met het soms wanneer ik er even geen zin in haalt of dat alle mannen camille dunn dunn dunn dunn dunn school moet commitment omlaag een lichtje prima waar het over gaat maar dan kom in met schotel blaas en ik heb nooit die die die checklist of dvd van hij weet je wel je zegt dat je hem moest bijvoorbeeld zijn dus wees je ook dus daarom belangrijkste zijn mobiele telefoon pakt een pen en papier en plak commitment op verschillende plekken in je kamer ie je in je werksituatie hier webomgeving ga je hem kan zien of commitment zorgt er eigenlijk voor dat je dat werk de de dingen doet in de afspraken die heb mezelf dat je daadwerkelijk tot actie komt als de een reden is waarom vest waarom van waarom die sneller om 8989 ik kom jij jongens ik ik ben met engelse per uur vermaken en nederlandse video's en podcast ik als de nood cijfer elkaar maar u wilt natuurlijk 98% excuses aan te nemen het is een reden om acht en negen op zijn van de mensen gemiddeld zijn deze mensen zijn niet altijd koe met het ze zeggen wel dat ze doen maar het paste die niet zo in de praktijk gelaten het niet zie dus als een belangrijke bij commitment de commitments en goed kansen tegen mensen laatst zei iemand tegen mij vermoord tijdens de coaching poten dit is mijn doel ik wil de aankomende jaren bij voorbeeld wil ik een miljoen euro dik genereren ik zei weet je dat ze heel mooi doel alleen in te die concreet gemaakt want waar staat in je agenda dat je dit niet aan de slag gaat dus ook een stukje met commitment van de taille licht als je tegen mij zeggen weet je wat deze week ga ik dit doen dan ben ik je volgende week op het werk hey je plicht gedaan kunnen we de velar natuurlijk ook niet hebt gedaan dat is commitment moet kunnen na elkaar hebben dus daarmee gezegd te hebben zorg ervoor dat je comitis bent toe met het brengt je zo veel je leven en breng jou waar de 98% dan zeggen goed maar de 98% van de wereld niet is dan de tweede de tweede gaat over discipline ik heb verschillende artikelen geschreven over motivatie is zwak motivatie is zwak weet je heel veel mensen in de zoek als een naar quotes op internet naar inspirerende video dus doe maar op en mensen zoeken nooit aan discipline maar het ding is dat je nodig hebt in je leven om verder te komen is het discipline en geen motivatie zien motivatie als een medicijn wat je haalt bij de dokter het al de symptonen ben maar lost het probleem niet op dus continu na een half uur of na een uur heb je motivatie te weinig en grijp je op het internet zoeken en youtube video's quotes en ga zo maar door die gaat heel veel tijd voldoende ver doen aan van het genereren van motivatie waarbij ik heb gezegd het gaat om discipline het gaat er niet om dat we neer jij heb je drie uur aan het werk bent nog even het ene ding doen en motivatie nodig nee dat je zegt een beetje ik heb discipline nodig discipline is simpelweg de dingen doen die je met jezelf hebt afgesproken en ze ook daadwerkelijk te doen en niet oh van pauze nam externe motivatie te zoeken maar juist interne discipline en belangrijk met discipline om te weten is discipline is net als een spier je discipline groeit van vaker traint u zult in eerste instantie serie vaardigen disciplinair moeten zijn om dienst sublieme in je leven in voudige te maken en kan je zeggen en beginnen ze lastig want in het begin vooral als je zegt van beetje vanaf vandaag wil ik een betere versie van mezelf worden dan ga je hersenen dan vaar jullie leren vanuit je oude persoon die je niet wil zijn dat persoon is er eentje vandaag neem ik een dagje vrij of weet je morgen ga ik wel eens bespotten of weet je video's opnemen ach weet je dat kan ik volgende week tot nee nee nee nee discipline gaat om onze wijn van ja ik heb juist alleen nog maar ik begrijp dat wil ik eigenlijk geen zin in heb maar we gedisciplineerd want ik weet dat dit mijn zoveel gaat opleveren zelfde met de video's die ik maak in de podcast die ik doe de artikelen leerdoelen social media post ik kom soms ook dagen dat ik nu of ik heb er geen zin in maar dan weet ik sluit me discipline dat het mij gaat opleveren omdat het mijn volgers gaat op lijf wil ik van ja beetje daar doe ik het voor maar daarvoor dienen dus je discipline spieren te trainen en daarom is disciplines zo'n belangrijke want zonder discipline blijf je zitten waar je zit en blijf je eigenlijk hier al online set zitten je moet zowel voor e je moet naar een mix level dingen blijven doen die je nu doet zal je behouden dat de persoon die je nu bent de u zult je nieuwe stad moeten nemen door discipline te nemen de volgende aansluiting zult zien deze crème aan ik je zeggen sluit allemaal op elkaar aan de volgende is leiderschap ook op persoonlijk leiderschap laten we eerlijk zijn uit weinig als je verder door komen je leven het eigenlijk dat je een betere gezondheid dan hebben we een betere partner wil zijn peter carey je opbouw en beter onderneming hebben mindful uit je zult altijd moeten beginnen bij jezelf je moet altijd zeggen ik onderneem actie niet je vinger gaan wijzen dan zeg ja maar door die grea maar door die geen of je uit door die ginneken aan iets actie komen nee nee het gaat het persoonlijk leiderschap het gaat erom om nu te zeggen als ik verder wil komen in mijn leven dan ga ik die sta ondernemen dan ga ik die stappen ondernemen zelfde met de video's die ik opneem ik al zeg je ja mijn weet je eigenlijk heb ik een cameraman nodig maar ik heb bijvoorbeeld geen geld voor de cameraman dus laten we nog meer van de maand vanuit stellen en bla bla bla bla bla er zijn zoveel reden om dingen niet te doen om mama maat verwijzen naar mensen of next en de dingen of noem maar op nee weet je ik heb mijn camera en geldig camera toevallig hebben ze zelf altijd al de skills opgenomen om video's op te kunnen nemen mijn bedrijf wil goed moet ik natuurlijk voor jou mensen die geld hebben kunnen zoveel video's opnemen maar nee maar wat ik hiermee bedoel is simpelweg agenten actie gekomen als jij mee op bereiken dan moet je niet je vinger gaan wijzen dat anderen in iedere moest niver zeggen ja weet je ik wil ik wil gezonde leven maar weet je dus een feestdag in een sportschool is dicht dus vandaag niet spottend mogelijk aan ik was het je dat trucje spot schoenen aan en ga je buiten hardlopen of ga je pushups doen maar lieve luid maar nee die leiding in een persoonlijk leiderschap in je leven uiteindelijk zie je maal stembus wij in zit uiteindelijk kun jij jezelf vervoerd laten worden maar nooit controle hebben wij naar toe gaat of kunt zelf het heft in eigen handen nemen en zelf bepalen waar je naar toe gaat en dat is 100 persoonlijk leiderschap zo belangrijk is op mensen die meer uit het leven willen halen die moet dezelfde keuzes maken zoals ik deze video of podcast net hoe je hem bluijs dat of bekijkt deze heb ik vandaag opgenomen belagers mijn zondag ik plaatsen man tot dinsdag ik hebben opgenomen op zondag en ik kon zeggen van haar wezen ik ik doe het volgende week wel maar dat gezegd nee nee ik in doen nu ik wil het nu ook doen en dan neem ik mijn leiderschap over andere mensen doen zeggen ja maar je kunt niet op zondag nu niet werken pc met mijn eigen leiderschap doven ik bepaal wat ik wil bereiken en dat is een belangrijke bestaan is bezorgd leiderschap een belangrijke en dan de laatste de laatste even het ook wel de laatste is een effect wat je creëert als jij commitment in discipline in leiderschap samenvoegt het is namelijk voelt tot ze mooi in over term helaas zijn wij nederland niet zo mooi film voor mobiel zijn als persoon wat betekend dat je doet ook al voelt het niet goed dan worden wij van joost hem niet uitleggen laten we het zo zeggen om bolt action voor mij en mijn leven was dat ik ging skydiven ik wist naar sky duiven maar heel veel g opleveren omdat ik door mijn barrière energie dat ik door het plafond ging dat ik door een beperkte mindset heen ging en ik wist dat ik wel cool bereiken door die effecten mindset heen gaan door te gaan skydiven maar mijn mindset als iets van weet wel het is niet slim nee dan moet je echt nu no way laten we mooi zitten maar ik had een zeggen nee weet je als ik verder ook komen leven met het bot action nodig dan moet ik soms gewone dingen doen ook al voedsel dat maar niet goed maar weet dat we veel hand op leven we ze betekenis je domme dingen moet gaan doen maar dat betekend dat als je hebben peter mindset zegt van ja die moet je niet doen maar je weet dat het juist goed voor jezelf is dan moet je bot zijde zeg beetje ik ga nu toch doen en daarom zei ik al deze vier eigenschappen kom in mijn discipline leiderschap bolt is het betekent angst mij is high performen want dit zijn de vier eigenschappen van een hype vormen en wat je al ziet discipline kom in mijn lijst gebolde tegen allemaal heel veel met elkaar te maken het gaat rond simpelweg over als je verder wil komen in je leven dat je de golf om moet gaan dat je niet excuses moet gaan maken als weet je ik doe het volgende week wil maar ik zeg nee ik ga dat nu doen ik ga nu doen ik heb geen 1 januari nodige begin van een nieuw ja ik heb niet te maandag nodig ik heb geen mogen nodig nee ik ik ik ga nu doen in doen je kunt alles wat je wilt kun je op dit moment gaan doen wil je een betere gezondheid dan kun je nu ga overwegend zich een beetje ik ga een paar push-ups doen ik ga het buiten hardlopen ik ga even gezond drinken ik hoor alles niks gooit uit de koelkast in de prullenbak diep het ondernemen het is hetzelfde als het misschien wel 's avonds is heel de meter ondernemer worden gaan zich ja een beetje nu zijn klanten die online dan kun je gaan werk gaan voorbereiden dan kun je video's gaan opnemen je kunt altijd zoveel doen en daarom daag ik je uit om deze vier eigenschappen voor jezelf te geïntegreerd deze vier eigenschappen gaan je zo veel oplevert kijk me na iedere high performer eik met naar de high performance high-performance zijn mensen die dingen mogelijk maken hij bevolen zendingen of zendingen zijn mensen die die activiteiten behalen die resultaten malen en ze bereiken die resultaten omdat zij de dingen doen die de andere 98 in zich weer goed de andere 98 procent van de wereldbevolking niet doet zij zijn de mensen die dromen die droom om vinden tot doelen en tot actie komen ze zijn de mensen die ik ontmoet het zijn gedisciplineerd en leiderschap heb een boel taxi nemen en als dat samen voegt dansen zijn die high performance dus wanneer jij vanaf vandaag een betere banen waren beter ontheiligen we hebben een beetje een bedrijf wil hebben de betere carrière opbouwen en betere hobby's hebben noem maar op betere vader moeder wil zijn dochter mary zorgen voor ligt vanaf vandaag deze vier kern was gaat integreren in je leven zet zelfs riem eines in je mobiele telefoon schrijvers al blaadjes plak die blaadjes overal maar zorgt ervoor dat je iedere dag naar die vier kernwaardes kijkt hij zelf vraagt hoe score op deze kernwaardes wat zijn dingen die goed doen wat zijn dingen die ik beter doen wat krijgen van deze situatie leren en beseffen goed in de besef ik ook heel goed bij mezelf dus zijn daarnet je niet uit de kom je bent gedisciplineerd of leiderschap hebt of bol bent maar daarom is goed om te reflecteren en om jezelf de vraag te stellen plots was de reden dat ik niet gedisciplineerd was wat vaster eerder op niet kon missen zwart wat kan ik met deze situatie leren zodat ik morgen nog betere versie van mezelf wordt ga aan de slag met deze vier eigenschappen en kernwaardes en laat me wezen de middel van een reactie wat je van deze vier eigenschappen vindt succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *