#IMakeApps | Josefin Eklund | Neon light artist | Forza Football | Sweden

#IMakeApps | Josefin Eklund | Neon light artist | Forza Football | SwedenDisa vite më parë
vishja vetëm të zeza, gjendja ime e brendshme u bë
po ashtu e zezë. Por kur zbulova neonin,
u gëzova vërtet shumë. Më pëlqen kjo ngjyrë. Dhe fillova të vishesha
përsëri plot ngjyra. M'u bë vërtet një mani, fillova të bëja
krijimet e mia të neonit. Si thua për këtu?
Më ka zënë disa herë korrenti. Kjo më jep gjallëri. Dritat e neonit
më magjepsin vërtet sepse janë më shumë
se një vepër arti e palëvizshme. Kanë këtë gazin
që kërcen brenda tubave. Kur e vendos neonin
në ambient shumë të errët papritur ai bëhet i bukur. Më ndihmon ta shikoj botën
nën një dritë të re dhe i afron njerëzit më shumë. Josefin është po ashtu
Drejtuese Krijuese për Forza Football, ku krijon aplikacione futbolli
që afrojnë tifozët me lojën. Josefin Eklund. Artiste e dritave të neonit. Krijuese aplikacionesh. Vlerësimi i krijuesve të aplikacioneve
në mbarë botën. Ndaj historinë tënde #IMakeApps

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *