Nail Art in Black and White! Monochrome Nails with MissJenFabulous

Nail Art in Black and White! Monochrome Nails with MissJenFabulousJullie weten dat ik van kleur houd, maar vandaag laat ik zien dat zwart en wit net zo leuk is. HUH! In deze tutorial laat ik jullie zien hoe je makkelijke deze mooie zwarte en witte nagels maakt.
Hoi schatten. Vandaag heb ik een nieuwe nail-art video voor jullie, maar deze is speciaal, ik werk vandaag samen met de mooie Jen van het kanaal Missjenfabulous. ze maakt DIY, beauty video's en geweldige nail-art video's. Ik hou er van hoe ze altijd zo creatief en makkelijk te maken zijn, en ze worden altijd geweldig. Dus we besloten onze nail-art kunsten samen mixen. Ik kwam met deze zwart/wit designs terwijl zij een kleurrijke combi maakte!
Zorg ervoor dat je haar video ziet. Ik link het ergens aan het einde van de video en in de beschrijving. maar eerst laat ik jullie zien hoe je deze zwart-witte creaties maakt, dus pak jullie zwart en wit nagellak maar en laten we beginnen. Mijn zwarte en witte nagellak staan klaar maar laten we ze even aan de kant leggen omdat we eerst onze nagels moeten beschermen met een base coat. Op deze manier kunnen we vervelende vlekken tegenhouden en we houden onze nagels mooi en gezond. Okรฉ, nu zijn onze nagels in orde en klaar voor wat kleur. Kleur je duim en wijsvinger zwart Ik moet twee lagen aanbrengen voor een ondoorschijnend resultaat. Kleur daarna je pink, middel en ringvinger wit. Op dit punt zouden je nagels er zo uit moeten zien. Best wel een grappige manicure! Maar maak je niet druk want we zijn pas net begonnen! Tijd om je kunstzinnige vaardigheden te pakken en wat ontwerpen te maken! Op te ringvinger maken we een prachtig bloemen ontwerp. Doop je medium grootte dotting tool in zwarte nagellak en make vijf stippen dicht bij elkaar zoals hier zodat ze bloemblaadjes voorstellen. Maak een aantal van deze bloem vormen over je hele nagel. Sommige kunnen groter zijn, andere kleiner omdat er allemaal soorten bloemen buiten zijn. Ik moet toch nog wat kleinere stippen aanbrengen om het ontwerp wat voller te maken. Laat de nagellak drogen en ga dan door met de witte nagellak. Maak wat kleinere bloem vormen boven op de zwarte. Op deze manier behoud je dit zwarte bloem silhouet waarvan ik denk dat het geweldig uitziet. En het lijkt alsof het ontwerp zo moeilijk was om te maken terwijl het in feit heel makkelijk is! Om het design af te maken maak je zwarte stippen in het midden van elke bloem. Ik denk dat dit ontwerp zo mooi is zelfs als een nagel die nadruk legt bij een effen manicure. Op mijn rechterhand heb ik dit ontwerp gemaakt op mijn duim en ik heb gewoon de kleuren omgedraaid. Dus ik heb witte bloemen op een zwarte achtergrond en ik hou er beslist van! Op de pink maken we het makkelijke en altijd schattige stippen ontwerp. Maak een rij van stippen over het midden van de nagel en maak dan twee rijen aan de zijkanten. Je kan gaan voor grotere of kleinere stippen, ik ben gegaan voor medium grootte. Als je geen dotting tool heb kan je een wattenstaafje of een tandenstoker gebruiken om dit klassieke maar toch lieve ontwerp te maken. Tot nu toe hebben we twee zwarte ontwerpen gemaakt op een witte achtergrond. Maar op de middelvinger gaan we een Yin Yang maken, wat balans voorstelt en het zal alle zwarte en witte ontwerpen verbinden in een verhaal. Hier is hoe je een perfecte Yin Yang teken kan maken op een makkelijke manier. Ik vind het fijn om drie stippen over het midden van de nagel te tekenen. Nu hoef je alleen deze stippen te verbinden door een "S" vorm te maken met behulp van een striper, dunne kwast of zelfs een tandenstoker. Het hoeft niet direct vlekkeloos te zijn, je kan altijd later terugkomen om het te verbeteren. Daarna kleur je รฉรฉn helft in met zwart. Yin Yang beeldt uit hoe tegenovergestelde krachten eigenlijk onderling afhankelijk zijn en aanleiding to elkaar geven. Alles wat we nu no moeten doen is een zwarte stip maken op de witte helft en een witte stip op de zwarte helft van de nagel. Help! Om terug te gaan naar onze zwarte ontwerpen. Op de wijsvinger tekenen we witte driehoeken over de hele nagel. Ik gebuik een nauwkeurige kwast die ik heel goedkoop heb gekocht in een hobbyzaak. En jullie weten dat ik het heel fijn vind voor nail-art. De driehoek lijnen hoeven nog niet perfect en ondoorzichtig te zijn. We zijn eerst alleen maar een ontwerp aan het maken. Nu kunnen opnieuw over alle lijnen gaan en ze dikker en netter maken. Ik hou van dit ontwerp! De witte driehoeken zien er zo cool out op de zwarte achtergrond, vind je niet? Dit ontwerp zelf zou geweldig kunnen werken op alle nagels of als een nadruk op een ringvinger bijvoorbeeld. Op de duim maken we klassieke en stijlvolle verticale strepen. Ik ben niet heel erg goed met een striper. Daarom heb ik besloten om het met plakband te doen, wat perfecte streep ontwerpen heel makkelijk maakt. Plak parallel tape stukjes over de nagel, breng witte nagellak aan en trek het plakband er af. Hier gebruik ik nail-art tape, maar je kan je eigen DIY nail-art tape maken met normaal plakband en schaar in een minuut! Mijn witte nagellak was heel dik dus ik moest het met wat dunnere nagellak mengen. Voila! De perfecte strepen in no-time! Oeps, ik heb het opnieuw gedaan! Geen probleem want de nauwkeurige kwast handelt deze kleine foutjes af in een seconde. En hier is ons laatste ontwerp helemaal af! Ik heb dezelfde ontwerpen op mijn rechterhand gemaakt maar ik heb horizontale strepen op de ringvinger gemaakt en bloemen op de duim. Tenslotte moeten we een top coat aanbrengen om onze ontwerpen vast te leggen, glans aan te brengen en bescherming. Een matte top coat zou er ook schitterend uitzien op deze nagels, maar jammer genoeg kon ik deze niet vinden in een dichtbije winkel! Dat is het voor mijn zwart-witte mix and match nail-art. Ik hoop dat jullie dit zullen gaan proberen en als jullie dat doen, deel jullie meesterwerken alsjeblieft met mij op mijn social media omdat jullie weten dat ik die graag wil zien. Laat me weten in de reacties welke nail-art jullie volgende keer zouden willen zien en vergeet natuurlijk niet om Jen's mix and match nagels te kijken en abonneer op haar kanaal voor meer van haar geweldige video's. Heel erg bedankt voor het kijken, ik hart jullie en pas goed op jullie zelf tot de volgende keer. Doei! Zwart en wit kan soms worden vergeleken met effen en saai, maar het verhaal achter deze sterke tegenstelling is alles behalve dat. Er is geen schaduw zonder licht en geen dag zonder nacht.

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *